Nā kumu o nā pores

1. Ka nui o ka pore ʻano momona:

Mea nānā ʻili ʻo Meicet
Loaʻa ia i nā ʻōpio a me ka ʻili ʻaila.Hōʻike ʻia nā pores ma ka ʻāpana T a me ke kikowaena o ka maka.ʻO kēia ʻano pores koʻikoʻi ka hapa nui o ka huna ʻana i ka aila nui, no ka mea, ua hoʻopili ʻia nā kelepa sebaceous e ka endocrine a me nā mea ʻē aʻe, e alakaʻi ai i ka huna ʻana o ka aila maʻamau, a ʻaʻole hoʻomaʻemaʻe pono ʻia nā pores i hoʻopaʻa ʻia, e alakaʻi ana i nā pores ʻano ʻaila. .Hiki i ka nui o ka aila ke hoʻomaʻemaʻe i ko mākou ʻili.I ka wā wale nō e mālama ai ka ʻili sebaceous i ke koena o ka ʻaila huna e hiki ai i ka ʻili ke maʻalahi a palupalu.Ināʻaʻoleʻoe e hoʻolohe i ka hoʻomaʻemaʻeʻana i kaʻili i kēlā me kēia lā, i ka manawa lōʻihi, e hōʻiliʻili nui kaʻaila i loko o nā pores, e hopena i ka hoʻokumuʻana i nā poresʻanoʻaila nui.
Nā hōʻike maʻi o ka hoʻonui ʻana i ka pore ʻano momona:
ʻO ka ʻāpana T o ka maka ka nui o ka aila, ʻo nā pores he ʻano U, a he melemele ka ʻili a momona.
'Ōlelo Aʻo: Pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia i kēlā me kēia lā, a e hana mua ʻia ka hoʻomalu ʻana i ka aila ʻili no ka mālama ʻana i nā ʻili sebaceous kūlohelohe.
2. (ʻano kahiko) ʻano pores mānoanoa:

Mea nānā ʻili ʻo Meicet 2
Me ka uluʻana o ka makahiki, ua nalowale ka collagen ma kahi o 300-500 mg / lā mai ka makahiki o 25. Ma hope o ka makahiki 30, hoʻopau ka collagen i ka synthesis a me ka'umekaumaha, a me nā kukui ultraviolet a me ka radiation i kēlā me kēia lā i ka pōʻino o kaʻili, a nui ka nui o nā radical manuahi, a ua poino ka ʻili.ʻAʻohe ikaika o ka Apoptosis collagen a ʻaʻole hiki ke kākoʻo i nā pores.Ke lawaʻole ke kaomi a puni nā pores, e hoʻomaha nā pores, a laila e lilo i mea nui a me ka deformed.
Nā hōʻike maʻi o ka macropore kahiko:
Ke emi nei ke kākoʻo o Collagen me ka makahiki.Mānoanoa nā pores i ke ʻano Y, a ua hoʻonohonoho ʻia i kahi laina hoʻohui.
Hoʻomaopopo: Manaʻo ʻia e hoʻohui i ka collagen a hui pū me nā mea anti-aging e hoʻomaikaʻi i ka plumpness ʻili a me ka elasticity.
3. Nui nā pores ma muli o ka nele o ka wai:

Mea nānā ʻili ʻo Meicet 3
Loaʻa pinepine ia i ka poʻe me ka ʻili maloʻo.ʻAʻole i hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻia ka ʻili a mālama ʻia.Eia kekahi, e ala ana i ka pō a ua maloʻo ka lewa, ʻo ka cutin ma ka wehe ʻana o nā pores e lilo i lahilahi, a laila ʻike maopopo loa ka hoʻonui ʻana o nā pores.ʻIke ʻia ke ʻano o nā pores, desquamation kūloko, a ʻeleʻele ke kala o ka ʻili.I nā hihia koʻikoʻi, ua like ia me ka ʻili ʻalani maloʻo, a he oval nā pores.
Nā hōʻike maʻi o ke ʻano wai ʻole o nā pores: maloʻo ka ʻili, mānoanoa nā pores oval, a ʻike ʻia nā laina ʻiʻo.
Nānā: hoʻopiha i ka wai i loko a i waho o ke kino, a hana maikaʻi i ka mālama hydration i kēlā me kēia lā.
4. Nui horny pores:

Mea nānā ʻili ʻo Meicet 4
Loaʻa pinepine ia i ka poʻe maʻemaʻe ʻole.ʻO ka hiʻohiʻona nui loa o nā pores keratin he keratin metabolism maʻamau.ʻO kēia ma muli o ka nānā ʻole ʻana i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā manawa maʻamau, a me ka nele o nā huaora i loko o ke kino, kahi e hoʻopaʻa ai ka cuticle i nā pores, e hoʻopaʻa ʻia ka wehe ʻana o ka pore a hui pū ka sebum i hōʻiliʻili ʻia i loko o nā pores. e ulu mālie, a hiki i ka hoʻokumu ʻana i nā pores keratin.
Nā hōʻike maʻi o ka horny pore enlargement:
ʻO ka papa basal o ka epidermis o ka ʻili e hana mau i nā cell a lawe iā lākou i ka papa luna.Ma hope o ka ʻelemakule o nā pūnaewele, hoʻokumu ʻia ka papa waho o ka cuticle kahiko.ʻO ke ala hewa ʻole o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ʻili i ka wā lōʻihi e hoʻomaʻemaʻe ʻole ai ka metabolism a ʻaʻole hiki ke hāʻule e like me ka mea i hoʻonohonoho ʻia, e hopena i ka hoʻonui ʻana o nā pores.
Manaʻo: e hana maikaʻi i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kēlā me kēia lā a hoʻopau i ka horniness kahiko.
ʻO nā mea ʻē aʻe e hoʻoulu ai i nā pores koʻikoʻi:

5. Mānoanoa nā pores inflammatory:
Loaʻa maʻamau i ka wā o ka maʻi hormone i ka wā ʻōpio, kahi e alakaʻi ai i ka ʻili ʻili (acne).Ke hoʻopaʻa ʻia nā pores e ka ʻaila a me ka lepo, maʻalahi ke suppurate a i ʻole e hana i ka mumū, a laila lilo ia i ka ʻeʻe a me ka ʻeha.Inā paʻi nui ʻia ka ʻeke, e haki ka ʻili, inā ʻino ka dermis, a nele ka ʻili i ka hana hou ʻana, e waiho ana ia i nā ʻōpala concave-convex, e lilo nā pores i mānoanoa.
'Ōlelo Aʻo: ʻAʻole pono e ʻomi nui i ka ʻili o ka ʻili, a e hui pū me ka photoelectric project e hoʻopau i ka ʻeʻe a hoʻemi i ka ʻeha o ka ʻili a hoʻemi i ka pilikia o nā pores.

6. ʻO ka mālama pono ʻole e alakaʻi ai i nā pores koʻikoʻi:
ʻO ka mālama pono ʻole i kēlā me kēia lā e alakaʻi i nā pores nui, e like me ka hana ʻole ʻana i kahi hana maikaʻi i ka sunscreen.Ma hope o ka radiation ultraviolet, e hōʻino ka radiation i ka ʻili o ka ʻili, a e alakaʻi ka apoptosis cell i nā pores nui.Hiki i ka puhi paka ke hana i nā pores nui.Hiki i hoʻokahi puff o ka uahi ke hana ma mua o 1000 trillion free radicals.ʻO ka puhi ʻana a me ka inu ʻana, nā ʻano ʻoki ʻoki kūpono ʻole, ka hoʻomaʻemaʻe kūpono ʻole, ka hoʻohana nui ʻana i ka pale maka a me nā ʻano hana ʻē aʻe ke kumu o nā pores nui.
'Ōlelo Aʻo: He hana koʻikoʻi ka mālama ʻana i kēlā me kēia lā.E hoʻoikaika i ka hānai ʻana i kēlā me kēia lā a hoʻoponopono i nā hana ʻino.A ʻo tʻo ia ka mea nānā ʻilie kōkua i ka nānā pono ʻana i nā loli ʻili!


Ka manawa hoʻouna: Feb-24-2023