ʻO MEICET Skin Analyzer Rocks Cosmoprof Bologna & AMWC Dual Show!

ʻO MEICET Skin Analyzer Rocks Cosmoprof Bologna & AMWC Dual Show!

E nā nani!Ua hana ʻo MEICET Skin Analyzer i kahi hiʻohiʻona nani ma ka hōʻikeʻike hou loa, he mea ʻike maoli ʻia!E nānā pono kākou i kēia ʻahaʻaina hiʻona nani!

ʻIke ʻili

Ke alohilohi nei ma Cosmoprof Bologna

Hōʻike manawa: 2024.3.21-24 Helu hale: Hale 29 / Kū C13

Ma ka Cosmoprof Bologna ma Bologna, Italia, ʻo MEICET nā mea ʻili ʻili he mea kaulana loa!

Ua kūʻai ʻia nā huahana hōkū MC88 a me MC10 ma ia wahi!

Ma ka hōʻikeʻike ʻo Cosmoprof Bologna ma Italia, ʻo ka MEICET Skin Analyzer kahi pā nui!ʻO nā huahana hōkū, ʻo Skin Analyzers MC88 a me MC10, ua kūʻai ʻia aku ma ka pūnaewele, e hoʻonāukiuki ana i ka poʻe i hele mai!ʻO nā mea hou i hoʻokuʻu ʻia, ʻo Pro A a me D9, ua loaʻa ka mahalo nui ʻia mai ka hoʻomaka ʻana, e haʻalele ana i nā mea āpau!

Nā Manaʻo Mea hoʻohana: “ʻO MC88 a me MC10 nā hōkū i waena o nā mea nānā ʻili!Maikaʻi ke kūlana o ka ʻili ma hope o ka hoʻohana ʻana, maʻalahi loa!”Nā Manaʻo Mea hoʻohana: "He mea kupanaha nā hopena o Pro A a me D9!Ua ʻoi loa lākou ma mua o koʻu mau manaʻo! "

ʻIke ʻili ʻili ʻo Meicet

Ua hoʻokipa maikaʻi ʻia nā huahana Pro A a me D9 hou a kāhāhā i ka lehulehu!

Nā hōʻike: “ʻO MC88 a me MC10 nā hōkū o nā mea nānā ʻili!He mea maʻalahi ka ʻike ʻana i ke kūlana o kou ʻili i ka manawa iki!”

Hōʻike: "He mea kupanaha ka Pro A a me D9!Ua ʻoi aku ma mua o koʻu mau manaʻo! ”

Ka helu ʻana i ka hōʻike AMWC Monaco

Ka lā hōʻike: 2024.3.27-29 Booth #R19

Ke hele mai nei ma AMWC Monaco, ua hoʻi hou ka MEICET Skin Analyzer!I kēia manawa, ke lawe mai nei mākou i ka ʻenehana hoʻohālike 3D hou e ʻae iā ʻoe e ʻike i kahi pae hou o ka nānā ʻana i ka ʻili e like me ka wā ma mua!

Nā hiʻohiʻona ʻenehana hou: ʻenehana hoʻohālike 3D, hōʻike kikoʻī o nā kikoʻī ʻili, e ʻae iā ʻoe e hoʻomaopopo i ke kūlana ʻili i ʻoi aku ka piha!ʻO nā hiʻohiʻona ʻenehana hou: hōʻike loiloi maʻamau, no nā pono ʻili o kēlā me kēia, i hana ʻia i ka papahana mālama ʻili!

Ua hoʻonohonoho ʻia ka MEICET Skin Analyzer e hana hou i ka hōʻike AMWC Monaco e hiki mai ana!I kēia manawa, ke hoʻolauna nei mākou i ka ʻenehana hoʻohālike 3D hou loa, e hāʻawi ana i kahi ʻike loiloi ʻili i ʻike ʻole ʻia!

Nā Manaʻo Hoʻonaʻauao Hou: 3D Modelling Technology, e hōʻike ana i nā kikoʻī o ka ʻili me ka meticulously, e hāʻawi ana i kahi ʻike piha loa o nā kūlana ʻili!Nā Manaʻo Hoʻonaʻauao Hou: Nā Hōʻike Kūʻai Kūʻai Kūʻai, i hoʻohālikelike ʻia i nā pono ʻili o kēlā me kēia kanaka, e hāʻawi ana i nā hoʻonā ʻili pilikino!

MEICET Skin Analyzer, Hana ʻana i kou ʻili Pono!

E hui pū me mākou ma nā hōʻikeʻike ʻo Cosmoprof Bologna a me AMWC Monaco e ʻike mua i ke kilokilo o MEICET!E ʻimi pū kākou i nā mea pohihihi o ka ʻili a apo i ka ʻili olakino a ʻālohilohi!

#tags: #MEICET #SkinAnalyzer #CosmoprofBologna #AMWC #3DModelingTechnology #SkincareNewExperience

 

 

 


Ka manawa hoʻouna: Mar-29-2024